Anmeldelser

YOGA  BY  JULIET

ANMELDELSER

Neel B - konsulent

Efter at have gået til yoga hos Juliet er yoga blevet en uundværlig del af min dagligdag. Med et forholdsvis stillesiddende kontorjob er yogaen med til at holde mine rygproblemer og spændingshovedpine væk og det kan hurtigt mærkes, hvis der har været en lidt for lang pause i yogaen.

Juliet er rigtig god til at undervise på et differentieret niveau, hvor alle kan være med. Den mentale del af yogaen betyder for mig mere og mere, og yogaundervisningen giver en tiltrængt pause i en stresset hverdag.

Efter flere år, så kan alene lyden af Juliets stemme få mig til at slappe af og komme ned i tempo.Jane N - yogaelsker

For mig har det at dyrke yoga hjulpet til at få en større ro, og jeg er blevet bevidst om, hvordan jeg kan bruge yogaøvelser og åndedrættet bevidst, når jeg har brug for dette i min hverdag.

Min krop og mit sind hviler i sig selv og jeg glæder mig til hver eneste yogatime og takker for, at jeg for mange år siden skulle prøve yoga af.

Kan varmt anbefale at gå til yoga hos Juilet, da hun er en dygtig og meget passioneret yogalærer, som tager imod os til hver eneste time med blid musik og levende lys, og som hjælper os til at være nærværende og til at mærke os selv.Nana J - musiker

At gå til yoga hos Juliet er for mig ikke kun et spørgsmål om at det er helt vildt dejligt, og gør en masse godt for både krop og sjæl - det er simpelthen blevet en afhængighed.

Min krop skælder mig ud, hvis jeg i perioder har misset en gang eller to pga travlhed, og minder mig om, hvordan den kan have det, når yogaen er en ugentlig ven (eller mere). Uanset hvor træt eller uoplagt jeg er inden jeg tager til yoga, skaber yogaen ro, fokus og grounding og ikke mindst har jeg oplevet hvordan kroppen gradvist har opnåetstyrke og fleksibilitet.

Min største anbefaling til yogabyjuliet.Margit A - tidligere konkurrencesvømmer

I Juliets timer oplever jeg nærvær. Hun er 100% tilstede og skaber tilsvarende nærvær hos deltagerne. Hun formår at få undervisningen til at rumme alle, lige dér hvor vi er - fra unge til min svigermor på 80 år - mænd og kvinder, og hun inviterer os til at udvikle os både fysisk og mentalt.

Mænd skal ikke være bange for at det er for "fesent", da de vil blive udfordret fysisk og få sved på panden.

Fra gang til gang er der forandringer i øvelserne, så der er altid både noget genkendeligt og noget nyt at arbejde med.

Den mere mentale del af yogaen sker under Juliets kyndelige vejledning, der afspejler hendes coachbaggrund.

Hver time er harmonisk sammensat og med et fint flow, der gør man gå derfra fysisk "brugt", men også afstresset og ladet op med ny energi.

Juliets yoga i få ord; nærvær, ro, fysisk "krævende", afstressende og vanedannende.Pierre Emile H - proffesionel fodboldspiller (pt. Southampton)

Dejligt afslappende, en undervisning der fik kroppen til at falde til ro. Oplevede at kunne give slip under den afsluttende afspænding udover det sædvanlige, og yogaøvelserne var yderst effektive og med positiv virkning.

Juliet underviser på et højt niveau og jeg håber, at andre vil få en ligeså god oplevelse som jeg har fået.

Er du interesseret i et coachingforløb kan du læse mere på www.coachingbyjuliet.dk
                                                                                                                         
Juliet Christensen

Certificeret RYT Yogalærer, Master Coach, (NLP master Coach, Enneagram Master )

                           YOGA BY JULIET

 

             J U L I E T   C H R I S T E N S E N

 

 

                    Yogateacher / Master Coach 


 


© Copyright 2020.yogabyjuliet.dk All Rights Reserved